Holboca.

Comuna Holboca - Iasi isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Holboca - Iasi isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Holboca - Iasi isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Holboca - Iasi. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Holboca - Iasi, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Holboca - Iasi, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Holboca, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Holboca - Iasi, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre HolbocaPagina in care spui si gasesti totul despre Holboca

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Holboca - Iasi!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Holboca - Iasi!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Holboca - IasiIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Holboca - Iasi

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Holboca - Iasi isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Holboca - Iasi isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Holboca - Iasi. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
HolbocaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Holboca

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

mhh¿¿¿ drumurile noastre toate???

Incerc in fiecare zi sa inteleg ce se intampla in comuna Holboca,,,drumurile asfaltate care se distrug deoarece se fac sapaturi pentru introducerea canalizarii,,,ne deviaza pe un drum care se presupune ca-i pietruit(plin de gauri)care dupa parerea mea personala ar fi trebuit asfaltat inaintea altora tronsoane care sau asfaltat(fiecare cu interesul lui***angajati ai primariei***)multumesc.....

 

Informatia,,macar la atat sa avem dreptul.........

As dori sa fac o cerere pentru d-l primar al comunei Holboca sa puna la intrarea in primarie o masa,un birou sau ceva de genul pentru informatii,,nu sa trebuiasca sa mearga persoanele sa se informeze din birou in birou pentru o problema sau alta.In plus comunicarea oricarei informatii catre edilii comunei Holboca sa fie cat mai explicita si satisfactorie pentru toti...multumesc